Submit link · Login · Register

TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM

Original link: https://www.dailymotion.com/video/x2v9cfv

TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM
http://ted2saprevodom.blogspot.com

Otkad smo ih pre nekoliko godina videli, Džon i Ted i dalje žive svoj san u Bostonu. Iako je Džon sada neženja, Ted se skrasio s Tami-Lin, glupačicom iz snova. I dok bračni problemi počinju da utiču na život mladenaca, Ted i Tami-Lin rešavaju da dobiju dete kako bi spasli brak.

Njihove nade ruši vlast Masačusetsa koja objavljuje da Ted nije osoba, već vlasništvo, i da kao takav ne može da usvoji dete. Otpuštaju ga sa posla u prodavnici, a ubrzo ga obaveštavaju i da je njegov brak poništen. Ljut i potišten, Ted svoje frustracije obuzdava i pita svog najboljeg prijatelja da mu pomogne da tuži državu i dobije prava koja zaslužuje.

TED 2 SA PREVODOM ONLINE
http://ted2saprevodom.blogspot.com

Angažuju mladu Samantu L. Džekson (Amanda Sejfrid), advokaticu, koja je pri tom zavisnica od medicinske marihuane, i kreću na sud. Kad Ted izgubi slučaj, njih troje kreću na putešestvije do Njujorka u poslednjem pokušaju da ubede legendarnog zastupnika ljudskih prava, Patrika Miana (koga tumači dobitnik Oskara Morgan Frimen) da preuzme njihov zahtev. Ako pobede, dokazaće da Ted nije samo pivopija i naduvani meda, već osoba koja zaslužuje ista prava kao i bilo koja druga naduvana pivopija u Americi.
Show more...

Tags

Related videos

See also

TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM 3gp mp4 HD video, TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM Video Songs, Video, TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM bollywood movie video 3gp, TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM video Download mp4 , TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM hindi movie, songs download, TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM all video download, TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM Hd Video Songs, TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM full song download, TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM Movie Download, TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM HD video Download, Mp4 Songs Download, video, 3gp, mp4 download, TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM Bollywood Songs, New Song,Out Now!, TED 2 ONLINE SA PREVODOM CEO FILM Android Video, Full PC Video